Linea Ceiling lamp

linea lamp

Wauw wat een ultieme uitvinding deze lampen. Ik was opzoek naar moderne lampen die mijn huis echt een boost geven. Ik heb heel veel lampen bekeken. Sommigen waren erg duur, anderen waren weer te simpel. Ik wilde lampen die persoonlijk waren, niet die iedereen had.

De Linea Ceiling geeft je huis een persoonlijke touch

Ik heb een prachtig uitzicht, en mijn huis is al aardig druk, maar het miste wel een eyecatcher. Dit systeem is zo geweldig. Je kunt dus zelf helemaal kiezen hoe de lampen lopen. Wil je meer ligt, span dan wat meer lampen. Zo heeft niemand die jij kent precies dezelfde lampen. En kun je het een persoonlijke draai geven. Ook maakt het nu niet uit als je lamp aansluiting niet precies boven die ene tafel én bank kan hangen, dit bepaal je nu zelf.

Minimalistisch, stijlvol en tijdloos

Deze lampen zijn minimalistisch en simpel. Dit zorgt er voor dat ze je interieur, welke stijl je ook hebt, prachtig aanvullen. Ook zorgt dit er voor dat mijn uitzicht en andere pronkstukken in mijn kamer tot zijn recht komen en nog goed zichtbaar zijn. Het is altijd fijn om te weten dat een inverstering in je huis ook lang mee gaat. Deze lampen zullen voorlopig niet uit stijl raken, omdat ze zoo veelzijdig en minimalistisch zijn. Vrienden vonden de lampen ook zo indrukwekkend. Nooit gedacht dat een eyecatcher, ook zo goed bij alles zou passen.

Er is een mogelijheid om de lamp dimbaar te maken

ook is het mogelijk om deze lampen dimbaar te maken, echt geweldig. Ik moest echt af van mijn lampen, en nu ben ik elke keer blij met mijn verlichting. Ik wil deze lampen nu ook in andere kamers aanbrengen. Je kunt ze aan je plafond of muren plaatsen. Zo is het een perfecte oplossing voor een trappengat bijvoorbeeld, of voor een hele ruime woonkamer. Het is wel het beste om de lampen te laten installeren door een specialist. Deze kunnen de lampen ook dimbaar maken als je wilt.

Ik ben helemaal enthousiast, en mijn vrienden ook

op de website zie je een paar mogelijkheden. Een mooie vorm op je plafond, consistente vormen door je gang heen of juist een mooi design in je woonkamer. Ik moet zeggen dat de mogelijkheden in het begin overweldigend waren. Je denkt in zoveel mooie opties, maar waar zul jij het meeste plezier van hebben. Ik heb veel advies van vrienden gevraagd, en kwam uiteindelijk tot een mooie indeling voor mijn woonkamer en eetkamer. Deze worden nu samen gebracht door deze modern en prachtige verlichting, wat ik met gouden accessoires waarmee heb gemaakt. Ik ben er helemaal blij mee. Misschien dat ik over een tijd een nieuw design wil gaan nemen, maar deze lampen blijven. Ik heb uiteindelijk een specialist in de buurt gevonden die voor mij de lampen perfect hebben geïnstalleerd en een dim systeem hebben ingesteld. Als je niet iemand in je buurt kent, kun je werkspot proberen.

Uitstekende service wanneer je meer informatie wilt

ik heb mijn wensen mogen mailen naar Loftlamp, en ze hebben bij uitstekend geholpen. Het was daadwerkelijk echte maatwerk en ik werd goed geadviseerd. ze zijn direct te bereiken via whatsapp en de levering is altijd gratis, net als de retournering. Op deze manier kon ik thuis ook eerst zien hoe het eruit zou zien, en kon ik het onbezorgd retourneren als het niet aan mijn wensen voldeed. Dit is niet bij veel webshops het geval, en geeft wel een fijn gevoel. Ik heb op de website eerst de prijslijst bekeken om een schatting te maken van wat ik ongeveer wil. Hoewel de daadwerkelijke prijs iets afweek, ben ik er helemaal blij mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.