Kraamcadeau review: geboorteplaatje.nl

Baby cadeau

In deze tekst gaan we een review van de website www.geboorteplaatje.nl geven. We bespreken de verschillende voordelen en nadelen van de website, zodat je als lezer een objectief beeld krijgt.

De verschillende voordelen van de website

We beginnen met het bespreken van de verschillende voordelen van de website. Dit doen we aan de hand van verschillende kopjes en daar schrijven we telkens een korte tekst bij.

– Imponerend design

Bij het bezoeken van de website valt gelijk op dat er veel aandacht aan het design is besteed. Vooral het visuele aspect van de website is zeer bijzonder te noemen. Je kunt ook direct merken dat ze daar de focus op hebben gelegd. Ook zijn ze op de hoogte van de huidige tijd. Het punt is immers dat de meeste mensen tegenwoordig een lage concentratieboog hebben. Dit komt natuurlijk vanwege de jachtige maatschappij waarin wij leven, maar ook door het overmatig gebruik van elektronische apparaten. Daarom werken plaatjes beter dan tekst. Daarmee houd je als website de bezoekers geïnteresseerd.

– Gebruiksvriendelijk

Een ander belangrijk voordeel van de website is dat deze zeer gebruiksvriendelijk is. In de eerste plaats ziet alles er geavanceerd en ingewikkeld uit, maar als je even goed kijkt dan zie je dat het tegendeel waar is. Er zijn namelijk maar enkele buttons en die zijn allemaal functioneel. Het is ook zeer belangrijk als bedrijf om een gebruiksvriendelijke website op te zetten. Daarmee kun je immers verschillende doelgroepen bedienen. In de eerste plaats bezoekers met veel digitale ervaring die van effectiviteit houden. Tegelijkertijd bedien je daarmee ook mensen met weinig digitale ervaring. De buttons geven niet alleen voldoende informatie, maar ze hebben ook een opvallende kleur. Dankzij die opvallende kleur wordt het een stuk gemakkelijker om de buttons te herkennen.

– Veel mogelijkheden

Het is natuurlijk leuk om een uniek geboortekaartje te ontwerpen en op de website heb je wat dat betreft ook veel mogelijkheden. In de eerste plaats kun je voor een standaard geboortekaartje gaan en vervolgens enkele zaken personaliseren. Dit is ideaal voor mensen die er niet heel veel aandacht aan willen besteden. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om het geboortekaartje helemaal zelf te ontwerpen. De website is namelijk voorzien van verschillende tools.

De belangrijkste nadelen

Hierboven hebben we verschillende voordelen benoemd, maar uiteraard kent deze website ook verschillende nadelen. Deze zullen we in dit laatste gedeelte van het artikel even bespreken.

– Weinig informatie

De website ziet er mooi uit, maar tegelijkertijd vind je weinig informatie over het bedrijf zelf op de website. De meeste bezoekers vinden het fijn om iets meer over de geschiedenis van een bedrijf te weten. Dit is op website helaas niet te vinden en dat is toch een gemiste kans. Ze hebben weliswaar een pagina en daar geven ze een reactie op enkele vragen die vaak worden gesteld, maar dat is dan ook alles.

– Lange laadtijd website

De website heeft ook een lange laadtijd. Dit komt uiteraard vanwege de vele plaatjes en bewegende animaties. Dit ziet er erg mooi uit, maar het duurt best lang voor mensen met traag internet op de website kunnen komen. Het is algemeen bekend dat een lange laadtijd nadelig is voor de website. Uit verscheidene onderzoeken is gebleken dat bezoekers de websites met een lange laadtijd veel sneller verlaten.

Conclusie

In deze tekst hebben we zowel de voordelen als de nadelen van de website www.geboorteplaatje.nl besproken. Hopelijk hebben we je kunnen voorzien van voldoende informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.